Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 gramů sýru parmazánu na kousky
- 50 gramů sýru ementálu na kousky
- 200 gramů květáku
- 1 vejce
- 1 bílek
- 1 čajová lžička sušené bazalky
- 1 čajová lžička sušeného oregána
- 1 čajová lžička čerstvé petrželky
- 3 špetka soli
- 3 špetka kajenského pepře, mletého (opcional)
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
- Inf. nutricional
- por 1 kus
- Calorías
- 106 kJ / 25 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Carbohidratos
- 0.2 g
- Grasa
- 1.9 g
- Fibra
- 0.2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min
Rýnský tmavý chléb
1h 30min
Sýrový dort s bylinkami
2 Std. 20 Min
Piškotový ježek s dvoubarevným krémem
Ninguna valoración
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2 godz. 40 min
Rýžová tortilla
Ninguna valoración
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Ninguna valoración
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4 godz. 45 min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 Min
Mandlové sušenky
35min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min
Adžika
40min