Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
100
g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki
o bien 100 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki - 120 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego
- 100 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko, ugotowane na twardo
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 5 - 10 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 505 kJ / 120 kcal
- Proteína
- 11.7 g
- Carbohidratos
- 1.3 g
- Grasa
- 7.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta jajeczna
5min
Wiosenny twarożek
5min
Pasta z łososia
5min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta z wędliny
10min