Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g day-old bread (approx. 2 slices), torn into pieces
- 90 g cheddar cheese, cut into cubes (2-3 cm)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- 170 g water
- 1 tsp salt
- 500 g beef mince
- 1 onion (approx. 150 g), cut into eighths, layers separated
- 50 g butter
- 200 g tomato sauce
- 40 g white vinegar
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp English mustard
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 4 bread rolls (e.g Vienna, baguette, approx. 15 -18 cm long)
- 8 - 10 Swiss cheese slices
- 40 g rocket leaves, to serve
- 2 pickled gherkins, cut into thin slices, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 3285.3 kJ / 782.3 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Carbohidratos
- 56.6 g
- Grasa
- 39.7 g
- Grasas saturadas
- 19.6 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 1961.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Sticky sesame chicken
40min
Rustic beef tarts
1u.
Chicken Caesar pasta salad
55min
Sticky meatball subs
1u.
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Pizza pockets
1 godz. 50 min
Sloppy Joes with slaw
40min
Pastitsio
1h 30min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Chicken and spinach enchiladas
40min