Dispositivos y accesorios
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Prep. 10min
Total 25min
4 portie
Ingredientes
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
695 mg
Proteína
28.4 g
Calorías
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Grasa
47.9 g
Fibra
6.7 g
Grasas saturadas
18.8 g
Carbohidratos
98.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ready, Set, Cook!
8 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Amandelcake
50min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Mediterrane groentepasta
Ninguna valoración
Pad Thai
45min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Ninguna valoración
Kurkuma schillen
Ninguna valoración
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Ninguna valoración
Forelmousse
5min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min