Smarowidło (pâté) z tuńczyka

3.4 11 valoraciones
Prep. 5min
Total 1h 55min
8 porcji

Ingredientes

  • oliwa z oliwek do natłuszczenia
  • 50 g ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
  • 100 - 120 g tuńczyka, w oleju odsączonego, podzielonego na kawałki
  • 25 - 35 g białego chleba tostowego, w kromkach pokrojonego na kawałki (1 kromka)
  • 100 g mleka skondensowanego, niesłodzonego
  • 20 g ketchupu
  • 1 jajko
  • 1 szczypta soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
  • 400 g wody

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porcję

Sodio 218.6 mg
Proteína 6.2 g
Calorías 283.6 kJ / 67.8 kcal
Grasa 2.9 g
Fibra 0.2 g
Grasas saturadas 1.1 g
Carbohidratos 4 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...