Friptură de pui cu legume în sos de cidru

4.0 2 valoraciones
Prep. 15min
Total 1h 45min
6 porții

Ingredientes

  • ulei de măsline plus pentru uns și stropit
    30 g
  • sare
    2 lingurițe
  • ierburi de Provence, uscate
    3 linguri
  • zeamă de lămâie
    20 g
  • pui curățat (aprox. 1500-2000 g)
    1
  • apă
    400 g
  • cidru de mere
    100 g
  • morcovi feliați
    200 g
  • cartofi dulci feliați (2 cm)
    350 g
  • cartofi cu coajă, spălați, feliați (1 cm)
    600 g
  • pulpă de dovleac bucăți
    200 g
  • dovlecel cu coajă, feliat (2 cm)
    300 g
  • ceapă roșie feliată
    300 g
  • ardei gras roșu fâșii de 1 cm
    300 g
  • piper negru măcinat
    1 - 2 prize

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porție

Sodio 1202.2 mg
Proteína 47.4 g
Calorías 3192 kJ / 762.9 kcal
Grasa 42.7 g
Fibra 8 g
Grasas saturadas 10.9 g
Carbohidratos 46.7 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...