Dispositivos y accesorios
Mushroom Fettuccine
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water60 oz
-
10 oz dried fettuccine pasta, nestsdried fettuccine pasta10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
988 mg
Proteína
20 g
Calorías
2887 kJ /
690 kcal
Grasa
40 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
14 g
Carbohidratos
64 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pasta Favorites
23 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Banana Bread
1h 50min
Risotto bolognese
45min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Roasted Chicken with Vegetables
Ninguna valoración
Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Spaghetti Carbonara
40min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Beef Stroganoff
1h
Steak Stir Fry Salad
35min
Cevapcici
50min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Ninguna valoración
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h