Dispositivos y accesorios
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prep. 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
397.5 mg
Proteína
32.3 g
Calorías
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Grasa
23.7 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
5.2 g
Carbohidratos
20.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize your life (TM5)
17 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Strawberry margarita
5min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Lamb fajitas
30min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Chilli and cheese nachos
35min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min