Dispositivos y accesorios
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Prep. 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
whole chicken (approx. 35 oz)1
-
oil to coat3 - 4 tbsp
-
dried Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water46 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
basmati rice7 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)10 oz
-
broccoli florets10 oz
-
butter2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
676.6 mg
Proteína
48.2 g
Calorías
3202.4 kJ /
765.4 kcal
Grasa
48 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
14.3 g
Carbohidratos
34.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Air-Fry Sensor
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Carrot and Parsnip Mash
Ninguna valoración
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Sweet Potato Cheesecake Bars
Ninguna valoración
Chicken and Mushroom Rice
30min
Hazelnut Coffee
5min
Meal Replacement Shake
5min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min