Versiones compatibles
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
o bien mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
o bien sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1054 kJ / 252 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 16 g
- Grasa
- 10.7 g
Recetas alternativas
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2h
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Beef in Stout
1h 40min