Dispositivos y accesorios
Butternut Squash Macaroni Cheese
Prep. 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
Cheddar cheese cut in pieces200 g
-
water800 g
-
butternut squash diced (1 cm)400 g
-
macaroni pasta350 g
-
plain flour40 g
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt or more to taste½ tsp
-
ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
417.7 mg
Proteína
19.3 g
Calorías
2077.9 kJ /
496.6 kcal
Grasa
20 g
Fibra
3.4 g
Grasas saturadas
11.5 g
Carbohidratos
60.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Creamy Pea Pasta
25 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min