Dispositivos y accesorios
Kartoffelsalat med fermenterede grøntsager
Prep. 20h
Total 93h
4 portioner
Ingredientes
Fermenterede grøntsagsstænger
-
blandede grøntsager fast, f.eks. gulerødder, selleri, daikon, kålrabi, rød radise, grønne bønner600 g
-
vand750 g
-
salt15 g
-
1 tsk fennikelfrø, tørretsennepsfrø (opcional)1 tsk
Kartoffelsalat
-
persille, frisk skåret i stykker3 kviste
-
vand500 g
-
salt1 tsk
-
kogekartofler skåret i mundrette stykker750 g
-
løg opdelt30 g
-
sennep1 tsk
-
30 g mayonnaiseolivenolie30 g
-
eddike30 g
-
salt½ strøget teske
-
paprika2 knivspidser
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1448 mg
Proteína
7 g
Calorías
1140 kJ /
273 kcal
Grasa
8 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
44 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Salater
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Blinis
Ninguna valoración
Rødbedesalat
10min
Grøntsagsfrittata
Ninguna valoración
Små broccolitærter med bacon
Ninguna valoración
Kødboller med romescosauce
Ninguna valoración
Lun linsesalat med bær og spinat
Ninguna valoración
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna valoración
Avocadosorbet
Ninguna valoración
Basilikumsorbet
Ninguna valoración
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Ninguna valoración
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Ninguna valoración
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Ninguna valoración