Dispositivos y accesorios
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
Prep. 15min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
Beer Can Burgers
-
onions cut into pieces115 g
-
lean ground beef (90% lean) (see Tip)680 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
garlic powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
large egg1
-
brown ale60 g
-
thick cut bacon6 slices
Beer Mushrooms
-
water45 g
-
cremini mushrooms sliced285 g
-
unsalted butter cold, in one cube30 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
brown ale170 g
-
liquid beef stock85 g
-
soy sauce15 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
Baking
-
provolone (Italian cheese)6 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1081.6 mg
Proteína
37.9 g
Calorías
2347.9 kJ /
561.2 kcal
Grasa
37.8 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
16.2 g
Carbohidratos
13.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Better with Beer
10 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Broccoli and Bacon Tarts
45min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Candied Strawberries
35min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Steamed Scallion Rolls
3h
Chocolate Avocado Dream
15min
Sweet Cucumber Pickles
48h 20min
Devilled Eggs
55min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Spiced hot cider
20min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min