Beer Can Burger with Beer Mushrooms
TM6

Beer Can Burger with Beer Mushrooms

5.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

Beer Can Burgers

  • 115 g onions, cut into pieces
  • 680 g lean ground beef (90% lean) (see Tip)
  • 60 g panko breadcrumbs
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 large egg
  • 60 g brown ale
  • 6 slices thick cut bacon

Beer Mushrooms

  • 45 g water
  • 285 g cremini mushrooms, sliced
  • 30 g unsalted butter, cold, in one cube
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 170 g brown ale
  • 85 g liquid beef stock
  • 15 g soy sauce
  • 1 ½ tsp Worcestershire sauce

Baking

  • 6 slices provolone (Italian cheese)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2347.9 kJ / 561.2 kcal
Proteína
37.9 g
Carbohidratos
13.8 g
Grasa
37.8 g
Grasas saturadas
16.2 g
Fibra
1 g
Sodio
1081.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas