Dispositivos y accesorios
kyllingefingre
Prep. 25min
Total 50min
20 portioner
Ingredientes
-
kartofler skåret i terninger (1 cm x 5 cm)80 g
-
olivenolie15 g
-
kyllingebryst skåret i stykker (5 cm)300 g
-
rasp50 g
-
hvidløgspulver1 tsk
-
røget paprika, stødt plus 2-3 knivspidser½ tsk
-
salt plus 2-3 knivspidser1 tsk
-
sort peber, stødt4 - 6 knivspidser
-
flødeost120 g
-
mælk50 g
-
æg2
-
majsnødder150 g
-
stegeolie200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 20 portioner
Sodio
3884 mg
Proteína
98 g
Calorías
13747 kJ /
3286 kcal
Grasa
285 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
51 g
Carbohidratos
94 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Børnefødselsdag
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Ninguna valoración
Blomkålsnuggets med ajvar
Ninguna valoración
Banh bao (dampede bao med fyld)
Ninguna valoración
Cha gio (forårsruller)
Ninguna valoración
Caprese-wraps (2200 kcal)
Ninguna valoración
Müslibarer med tørret frugt og chokolade (1800 kcal)
Ninguna valoración
Granolabarer med kanel og kirsebær (2200 kcal)
Ninguna valoración
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Ninguna valoración
Mini pizzaer
Ninguna valoración
Boller med pizzafyld
Ninguna valoración
Madlommer
Ninguna valoración
Power muffins
Ninguna valoración