Salat med brune ris

Salat med brune ris

Ninguna valoración
Prep. 15min
Total 1h 40min
7 portioner

Ingredientes

Brune ris
  • brune ris
    280 gram
  • vand plus ekstra til at lægge i blød
    850 gram
  • vegetabilsk olie
    15 gram
  • salt
    ½ tsk
Grøntsager
  • vand
    500 gram
  • blandede grøntsager (f.eks. gulerod, peberfrugt, ærter, bønner) i mundrette stykker
    680 gram
    680 gram blandet grøntsager, frosne
  • cashewnødder, ristet og saltet
    110 gram
    110 gram mandler, ristede og usaltede
  • olivenolie
    30 gram
  • ingefær efter smag
    15 gram
  • tabasco efter smag
  • salt efter smag, plus ekstra til sæson
    ½ tsk
  • soyasauce
    30 gram
  • citronsaft efter smag
    55 gram
  • tun, dåse, i olie eller vand drænet
    100 gram
  • dild, frisk
    2 kviste
  • persille, frisk kun blade
    4 kviste
  • koriander, frisk kun efterlader
    4 kviste
  • sort peber, stødt til sæson

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 695 mg
Proteína 13 g
Calorías 1636 kJ / 391 kcal
Grasa 16 g
Fibra 7 g
Grasas saturadas 3 g
Carbohidratos 51 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo