Dispositivos y accesorios
Zucchini and Almond Pulp Bread
Prep. 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingredientes
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (opcional)85 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
234 mg
Proteína
9 g
Calorías
1272 kJ /
304 kcal
Grasa
18 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
31 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Recetas
Canadá
Canadá
No Waste
9 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Lemonade
5 Min
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Spiralized Apple Fritters
35 Min
Strawberry Shortcake Waffle
40 Min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
Festive Baguette
3 Std. 45 Min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 Std. 30 Min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Olive Spread
5 Min
Tuna dip
15 Min