Dispositivos y accesorios
Rosmarin- och rotfruktsmos
Prep. 15min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
-
vatten500 g
-
morot skuren i bitar (ca 2-3 cm)200 g
-
sötpotatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
potatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
salt1 tesked
-
malen peppar efter smak1 - 2 nypor
-
torkad rosmarin, hackad efter smak2 - 3 nypor
-
extra virgin olivolja plus extra för servering30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
465 mg
Proteína
3.3 g
Calorías
812 kJ /
194 kcal
Grasa
5.2 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
35 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hållbart & Gott!
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Blomkålsmos
Ninguna valoración
Bulgur
Ninguna valoración
Stekt sparris
Ninguna valoración
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Ninguna valoración
Fänkålssallad
Ninguna valoración
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Ninguna valoración
Kashmiri-ris
Ninguna valoración
Naanbröd med lök och kummin
Ninguna valoración
Potatis- och rotsellerigratäng
Ninguna valoración
Miso-aubergine (sous-vide)
Ninguna valoración
Janssons Frestelse
1h 40min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Ninguna valoración