Dispositivos y accesorios
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Prep. 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
40 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
284 kJ /
67.9 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
1.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tomato Ketchup
1h 15min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Margarita
10min
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Black Bean Dip
5min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo
40min