Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Boiled Rice
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt
- ½ oz olive oil
- 9 oz parboiled rice
Shredded Chicken
- 1 oz soy sauce
- ½ oz toasted sesame oil
- 9 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into long strips (1 in. wide)
Vegetables
- 4 oz carrots, peeled (1-2 carrots)
- 7 oz Persian cucumber, unpeeled, ends removed
- 7 oz Roma tomatoes, firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit
- 3 ½ oz red onion, halved vertically (½ onion)
- 5 ½ oz baby romaine lettuce leaves, loose-leaf washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder
- 2 ripe avocados, peeled, pitted, thinly sliced
Yogurt and Cilantro Sauce
- 8 sprigs fresh cilantro, leaves only, divided
- ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper, to taste
- 9 oz plain Greek yogurt
- 3 ½ oz mayonnaise
- 4 tbsp roasted cashews
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3350 kJ / 800 kcal
- Proteína
- 27 g
- Carbohidratos
- 62 g
- Grasa
- 47 g
- Grasas saturadas
- 14 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sodio
- 899 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1 Std. 10 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Marry Me Chicken
40min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Chicken Salad Sandwich
15min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Turkey Taco Bowl
1h