Dispositivos y accesorios
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
Prep. 10min
Total 34h 20min
1130 g
Ingredientes
-
natural yoghurt high protein (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1130 g
Sodio
525 mg
Proteína
8 g
Calorías
1440 kJ /
344 kcal
Grasa
48 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
32 g
Carbohidratos
85 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
Ninguna valoración
Set and forget rice pudding
1h 10min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Orange Sponge Cake
1h
Salmon and mushroom rice
40min
Mini chocolate bundts
45min
Homemade toasted muesli
30min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min