Dispositivos y accesorios
Epleterte fra Normandie
Prep. 20min
Total 1h 25min
10 porsjoner
Ingredientes
Smørdeig
-
hvetemel220 g
-
smør kjølt, i terninger170 g
-
havsalt1 klype
-
eggeplomme1
-
vann avkjølt30 g
Terte fyll
-
sitron tynne skall av halvparten og saft av hel sitron1
-
sukker50 g
-
kokeepler skrellet, delt i kvarte, uten kjerne450 g
-
eple, søtt skrellet, delt i fire, uten kjerne400 g
-
sirup50 - 60 g
-
gelepulver, søtet, sitronsmakeple gelé60 g
-
sitron ferskpresset juice1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
2.9 g
Calorías
1257 kJ /
301 kcal
Grasa
15 g
Carbohidratos
38.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eplebaserte favoritter
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Ninguna valoración
Vegansk kokosnøttkake
Ninguna valoración
Schiacciata (dessertpizza)
Ninguna valoración
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Ninguna valoración
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Ninguna valoración
Appelsinkake med krydret sirup
Ninguna valoración
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Ninguna valoración
Sukkerfritt bananbrød
1h 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Ninguna valoración
Søtpotet Donuts
Ninguna valoración
Gulrot- og eplekake
1h 30min