
Dispositivos y accesorios
Gulrot- og eplekake
Prep. 15min
Total 1h 30min
9 porsjoner
Ingredientes
Gulrot- og eplekake
-
gulrot delt i biter300 g
-
eple, søtt skrellet, uten kjerne, delt i kvarte200 g
-
smør, usaltet i terninger, pluss ekstra for smøring150 g
-
lyst brunt sukker100 g
-
finkornet sukker100 g
-
egg, store (63-73 g)3
-
hvetemel180 g
-
bakepulver2 ts
-
kanel, malt1 ½ ts
-
muskatnøtt, malt¾ ts
Kremost-glasur
-
appelsin bare tynne skreller av skallet1
-
finkornet sukker50 g
-
kremost250 g
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
488 kcal /
2043 kJ
Proteína
5.5 g
Grasa
29.9 g
Carbohidratos
49.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Søt grønnsaksbakst
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
30min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
1h 15min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración