Dispositivos y accesorios
Fajitas
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fajita seasoning homemade or packaged½ oz
-
olive oil½ oz
-
lime juice1 oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (approx. ½ in. x 3 in.)12 oz
-
red onions cut in half and sliced (approx. ⅛ in.). divided4 ½ oz
-
water30 oz
-
green bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)3 ½ oz
-
red bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)3 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
flour tortillas (approx. 8 in.)4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
814.2 mg
Proteína
24.1 g
Calorías
1330.4 kJ /
318 kcal
Grasa
9.6 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
32.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken Enfrijoladas
50min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Red Rice
1h 25min
Fajita Seasoning
5min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Fish Tacos
45min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chicken Parmesan
1h 10min