Versiones compatibles
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sos de roșii și busuioc
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 1 cățel de usturoi
- 50 g ceapă, tăiată sferturi
- 450 g roșii, din conservă
- 1 priză zahăr extrafin
- 1 linguriță sare de mare, fină
Gnocchi
- 1500 g apă
- 10 g ulei de măsline extravirgin
- 800 g gnocchi (timp de gătire 2-3 minute)
- 1 linguriță sare de mare, fină
- 5 frunze de busuioc proaspăt
- Inf. nutricional
- por 1 porție
- Calorías
- 1701 kJ / 407 kcal
- Proteína
- 10 g
- Carbohidratos
- 51.6 g
- Grasa
- 12.8 g
- Grasas saturadas
- 2 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 2430 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Flammkuchen clasic
1 Std.
Salată de ouă în cuib crocant de Paște
Ninguna valoración
Mai Tai
Ninguna valoración
Gazpacho de sfeclă aurie
Ninguna valoración
Spaghetti Vongole
Ninguna valoración
Mic dejun de iarnă: porridge cu morcovi și nucă de cocos, clătite sărate din făină integrală
Ninguna valoración
Mocktail CosNOpolitan
Ninguna valoración
Slushie răcoritor cu hibiscus și lămâie
Ninguna valoración
Unt cu VEGEMITE® și brânză
Ninguna valoración
Struffoli (Italia)
Ninguna valoración
Daïquiri
Ninguna valoración
Sirop de Lemon grass și ghimbir
Ninguna valoración