
Dispositivos y accesorios
Risskive med røkelaks
Prep. 10min
Total 2h 40min
6 porsjoner
Ingredientes
Risbunn
-
smør myknet, til smøring
-
hvit ris300 g
-
vann900 g
-
egg1
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
Laks
-
parmesanost skorpen fjernet og kuttet i terninger (3 cm)50 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
smør myknet40 g
-
hvetemel40 g
-
karripulver1 ½ ts
-
helmelk320 g
-
majones (se tips)50 g
-
egg1
-
sitronsaft (ca. 1 sitron)40 g
-
røkelaks delt i biter (2-3 cm)200 g
-
havsalt pluss ekstra for smak1 klype
-
malt svart pepper pluss ekstra for smak¼ ts
-
sesamfrø (valgfritt)½ ts
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
506.3 kcal /
2126.8 kJ
Proteína
19.3 g
Grasa
26.3 g
Carbohidratos
48.2 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
12 g
Sodio
793.9 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Matpakke-ideer
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
30min
Ninguna valoración
35min
2h 20min
Ninguna valoración
55min
45min
50h
1h 15min