
Dispositivos y accesorios
Bacalao
Prep. 10min
Total 50h
4 porsjoner
Ingredientes
-
klippfisk ferdig utvannet, uten skinn og bein, delt i biter400 g
-
oliven, svart100 g
-
hvitløksfedd6
-
rød chili, fersk uten frø1
-
olivenolje100 g
-
tomatpuré4 ss
-
hakket tomat, på boks800 g
-
laurbærblader, tørkede2
-
poteter type mandel, i 1 cm skiver300 g
-
fennikel i 1 cm skiver, uten rot1
-
løk 1 hel, (delt i skiver) pluss 1 delt i to (til saus)2
Inf. nutricional por 4 porsjoner
Calorías
2774.5 kcal /
11608.4 kJ
Proteína
273.8 g
Grasa
122.5 g
Carbohidratos
145.6 g
Fibra
33.4 g
Grasas saturadas
17.5 g
Sodio
29154.6 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Norske matretter med Thermomix®
55 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
30min
Ninguna valoración
35min
2h 20min
Ninguna valoración
55min
45min
1h 15min