Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), cut in pieces that fit in feeder
- 100 g onion, halved
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (opcional)
- 70 g plain flour, plus 1–1½ Tbsp extra
- 2 medium eggs
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- vegetable oil, for frying
- 200 g sour cream
- icing sugar, for dusting (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1499.6 kJ / 358.4 kcal
- Proteína
- 10.6 g
- Carbohidratos
- 50.7 g
- Grasa
- 13 g
- Grasas saturadas
- 6.7 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sodio
- 804.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20min
Vegan Spanish Omelette
40min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15 min.
Soya Milk Bread Rolls
2u. 20min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 Std.
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 godz. 45 min