Dispositivos y accesorios
Vegan kaas dip
Prep. 15min
Total 40min
8 porties
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
480.2 mg
Proteína
2.9 g
Calorías
412.8 kJ /
98.7 kcal
Grasa
3.5 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
14.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegan kaas
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Volcano Steak Burgers
Ninguna valoración
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Ninguna valoración
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Ninguna valoración
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Ninguna valoración
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Ninguna valoración
Hugo spritz
25h 10min
Cashew brood wentelteefjes
Ninguna valoración
Matzeballen
Ninguna valoración
Duitse brunch
1h 15min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Citroenkoekjes
Ninguna valoración
Thaise nachos
Ninguna valoración