Dispositivos y accesorios
Vegan kaas dip
Prep. 15min
Total 40min
8 porties
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
480.2 mg
Proteína
2.9 g
Calorías
412.8 kJ /
98.7 kcal
Grasa
3.5 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
14.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegan kaas
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Ninguna valoración
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Ninguna valoración
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Kreplach
55min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Ninguna valoración
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Ninguna valoración
Rogge flatbreads
Ninguna valoración
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Ninguna valoración
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Ninguna valoración