Dispositivos y accesorios
Bruschetta med svampe og efterårsgrøntsager
Prep. 30min
Total 24h
24 stykker
Ingredientes
Surdejsstarter
-
surdejsstarter (se tip)50 g
-
bagehvedemel100 g
-
filtreret vand100 g
Ciabatta
-
vand300 g
-
bagehvedemel400 - 450 g
-
salt10 g
-
olivenolie2 spsk
-
semulje til drys
Topping
-
cashewnødder, rå udblødt i varmt vand i ca. 1 time250 g
-
persille, frisk skåret i stykker30 g
-
citron fintrevet skal og saft deraf1
-
olivenolie70 g
-
sennep½ tsk
-
sød paprika½ tsk
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
fed hvidløg3
-
porrer skåret i stykker200 g
-
broccoli skåret i strimler200 g
-
svampe, friske skåret i stykker200 g
-
bladbede skåret i strimler100 g
-
chili, tørret i flager½ tsk
Samling
-
fed hvidløg halverede til gnidning2
-
brøndkarse kun blade30 g
-
olivenolie efter smag plus ekstra til smøring1 spsk
-
citron fintrevet skal og saft deraf½
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
224 mg
Proteína
6 g
Calorías
970 kJ /
232 kcal
Grasa
13 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Grøn bevidsthed
24 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Strimlet rosenkålssalat med bacon og tranebær
20min
Broccolisalat med rød peber og pinjekerner
10min
Panna cotta med kirsebær
Ninguna valoración
Laksetatar
10min
Grøntsagsfrittata
Ninguna valoración
Små broccolitærter med bacon
Ninguna valoración
Kødboller med romescosauce
Ninguna valoración
Lun linsesalat med bær og spinat
Ninguna valoración
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna valoración
Avocadosorbet
Ninguna valoración
Basilikumsorbet
Ninguna valoración
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Ninguna valoración