Dispositivos y accesorios
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Prep. 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
water340 g
-
nectarines sliced into thin wedges450 g
-
brown sugar2 tbsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
raspberries170 g
-
heavy cream 33%-35% M.F200 g
-
170 g lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
80.6 mg
Proteína
4 g
Calorías
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Grasa
13.9 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
31.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Rose and Hibiscus Latte
10min
Pumpkin Spice Chai
15min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Ninguna valoración
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Flan Pudding
3h
Fermented Carrots
84h 30min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Amarena cherry ice cream
8h 10min
Creamy Potato Salad
Ninguna valoración