Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g wody
- 500 - 1000 g jabłek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- Inf. nutricional
- por 100 g
- Calorías
- 243 kJ / 58 kcal
- Proteína
- 0 g
- Carbohidratos
- 11 g
- Grasa
- 1 g
- Grasas saturadas
- 0 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15min
Gotowanie na parze moreli (300-500 g)
20min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min