Versiones compatibles
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Proteína
- 8.9 g
- Carbohidratos
- 42.3 g
- Grasa
- 46.9 g
- Grasas saturadas
- 16.1 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sodio
- 911.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Boemkool buffalo hapjes
Ninguna valoración
Kimchi
Ninguna valoración
Vegetarische pizza
Ninguna valoración
Scandinavische brunch
Ninguna valoración
Roze roerei
Ninguna valoración
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Gestoomde aardappelkroon
Ninguna valoración
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Ninguna valoración
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Butternut en gembersoep
35min
Roodbruin gekleurde eieren
Ninguna valoración