Dispositivos y accesorios
Paashaas apero-hapjes
Prep. 30min
Total 1h 30min
18 stuks
Ingredientes
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
1.7 g
Calorías
320 kJ /
77 kcal
Grasa
5 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Paasmenu
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Ninguna valoración
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Ninguna valoración
Zalm mozaïek
Ninguna valoración
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Ninguna valoración
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Valentijnkoekjes met aardbei
Ninguna valoración
Pompoen vingers
1h 30min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Ninguna valoración
Krokante olijven
1h 30min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Ninguna valoración
Citroencake
2h