Dispositivos y accesorios
Rabarber en gember gin fizz
Prep. 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingredientes
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 glas
Sodio
12.8 mg
Proteína
0.4 g
Calorías
351.5 kJ /
83.7 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
7.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rabarber
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Thaise burgers
35min
Vegan Bolognese
50min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Zalmvlecht
Ninguna valoración
Amandelpap
10min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Ninguna valoración
Lemon curd
20min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Hazelnootbavarois
6h 40min