Dispositivos y accesorios
Rabarber en gember gin fizz
Prep. 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingredientes
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 glas
Sodio
12.8 mg
Proteína
0.4 g
Calorías
351.5 kJ /
83.7 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
7.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rabarber
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Glutenvrije quiche Lorraine
Ninguna valoración
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Ninguna valoración
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Ninguna valoración
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Rabarberijs
36h 25min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Ninguna valoración
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Roggebrood
Ninguna valoración
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Ninguna valoración
Kracht Muesli
25min