Dispositivos y accesorios
Rabarber en gember gin fizz
Prep. 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingredientes
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 glas
Sodio
12.8 mg
Proteína
0.4 g
Calorías
351.5 kJ /
83.7 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
7.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rabarber
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Ninguna valoración
Gestoomde pesto broodjes
Ninguna valoración
Cashew schenkroom
Ninguna valoración
Vegetarische hamburger
45min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Kweeperentaart
8h
IJssandwich
Ninguna valoración
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Pistache Crème Brûlée
Ninguna valoración
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Ninguna valoración
Curryketchup
30min
Citroencurd
1h