Dispositivos y accesorios
Rabarber, gember en citroen risotto
Prep. 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
6 g
Calorías
1803 kJ /
431 kcal
Grasa
14.6 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
12.5 g
Carbohidratos
67.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rabarber
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Ninguna valoración
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Ninguna valoración
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Ninguna valoración
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Roerbak met aubergines en kofu
Ninguna valoración
Mini panettone
Ninguna valoración
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Ninguna valoración