Dispositivos y accesorios
Kanel Panna Cotta med eple-, aprikos- og ingefærkompott
Prep. 20min
Total 6h 30min
6 porsjoner
Ingredientes
Kanel Panna Cotta
-
gelatin plater (1,5 g hver)4
-
sukker110 g
-
kanelstang2 cm
-
kremfløte480 g
-
helmelk250 g
Eple-, aprikos- og ingefærkompott
-
ingefær, fersk skrellet, delt i runde skiver (2 mm)15 g
-
aprikos, tørket, uten stein myk70 g
-
600 g epler, syrlige, skrellet, delt i fire, kjerner fjernetepler (hvilken som helst type) skrellet, delt i kvarte, kjerner fjernet600 g
-
sukker10 g
-
vann75 g
-
smør, usaltet i terninger (1 cm)20 g
-
sitronsaft1 ts
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
4.5 g
Calorías
2361 kJ /
564 kcal
Grasa
43 g
Carbohidratos
39.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eplebaserte favoritter
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Ninguna valoración
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Ninguna valoración
Bærsorbet med rødbeter
Ninguna valoración
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Ninguna valoración
Fersken i hvitvinsirup
Ninguna valoración
Kaffeknas med kokosnøtt
Ninguna valoración
Fruktgelé
Ninguna valoración
Mandel- og daddelbarer
2h 15min
Polske crêpes
Ninguna valoración
Sjokolade Frangelico® is
Ninguna valoración