Mini grøntsagsfrittatas
TM6 TM5 TM31

Mini grøntsagsfrittatas

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 40 g olivenolie plus ekstra til smøring
  • 15 g bredbladet persille, frisk, kun blade
  • 50 g parmesanost
  • 100 g skalotteløg, halveret
  • 3 fed hvidløg
  • 150 g aubergine, skåret i stykker
  • 150 g courgette, skåret i stykker
  • 200 g rød peberfrugt, skåret i stykker
  • 1 tsk salt
  • 125 g fløde, cirka 48 %
  • 8 æg, medium
  • ¼ tsk sort peber, stødt
  • ½ tsk kinesisk 5-spice krydderi

Inf. nutricional
por 1 stykke
Calorías
165 kJ / 40 kcal
Proteína
1.7 g
Carbohidratos
0.6 g
Grasa
3.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas