Dispositivos y accesorios
Ham, Egg and Chips
Prep. 50min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Chips
-
water500 g
-
potatoes peeled, sliced (1-2 cm), then cut in batons (1-2 cm thick)800 g
-
vegetable oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Eggs
-
medium eggs (see tip)4
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable oil plus 1 tsp for greasing1 Tbsp
-
unsmoked gammon steaks (approx. 200 g each)4
-
tomato ketchup for serving
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
4780 mg
Proteína
50 g
Calorías
2767 kJ /
661 kcal
Grasa
27 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
57 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Retro
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1j 15 menit
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4j 20 menit
White Bread
3j
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 menit
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1j
Sous-vide Sausage Ragù
2j 25 menit
Steamed Rice
25 menit
Chicken chorizo and chickpea stew
40 menit
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2j 10 menit
Chicken Nuggets and Chips
1j 15 menit
Roast Chicken with Vegetables
1j 10 menit
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1j 10 menit