Dispositivos y accesorios
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Prep. 20min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms16 oz
-
water50 oz
-
kombu seaweed1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed16 oz
-
tamari sauce2 oz
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut3 oz
Dumpling Filling
-
water divided44 oz
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)17 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
rice vinegar½ oz
-
coconut oil½ oz
-
1 ½ tsp ginger paste, to tastegrated fresh ginger (opcional) to taste1 ½ tsp
-
agave (opcional)½ oz
-
wonton wrappers (round)20
-
edible flowersmicrogreens
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
979.6 mg
Proteína
10.9 g
Calorías
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Grasa
10.4 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
8.2 g
Carbohidratos
36.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5h 40min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Basic Sushi Rice
45min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1h 15min
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4h 25min
Finely Ground Sesame
5min
Refried Beans
4h 10min
French Toast Waffles
30min
Spanish tomato sauce
25min
Vanilla Madeleines
1h 30min