Marinerte fiskefileter med chermoulasaus og couscoussalat

Marinerte fiskefileter med chermoulasaus og couscoussalat

Ninguna valoración
Prep. 20min
Total 1h 20min
2 porsjoner

Ingredientes

Marinert fisk
  • hvitløksfedd
    2
  • ingefær, fersk skrelt, delt i runde skiver (2 mm)
    5 g
  • rød chili, fersk delt i to, uten frø
    1
  • fennikelfrø, tørkede etter smak
    ½ - 1 ts
  • kanel, malt
    1 klype
  • safran
    ¼ ts
  • havsalt
    ½ ts
  • olivenolje
    3 ss
  • hvit fiskefileter, uten skinn (ca. 180 g hver)
    2
Chermoulasaus
  • hvitløksfedd
    2
  • koriander, fersk blader og stilker, hakket
    30 g
  • spisskummen, malt etter smak
    ½ - 1 ts
  • paprika krydder, søtt
    1 ts
  • chiliflak, tørket
    1 klype
  • sitronsaft, ferskpresset
    30 g
  • olivenolje
    30 g
Couscoussalat
  • couscous
    100 g
  • olivenolje
    15 g
  • vann
    110 g
  • spisskummen, malt
    1 klype
  • salt
    ½ ts
  • koriander, fersk kun blader
    5 kvister
  • rød chili, fersk
    1
  • sitronskall finrevet
    1 ts
  • gulrot (ca. 60 g), delt i biter
    1
  • oliven, svart, uten stein
    50 g
  • hvite kikerter, på boks drenerte
    80 g
Dampet marinert fisk
  • vann
    500 g

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 porsjon

Proteína 43 g
Calorías 3187 kJ / 762 kcal
Grasa 45 g
Fibra 7 g
Carbohidratos 44 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo