Svampe med spinat- og parmesanfyld
TM5 TM6

Svampe med spinat- og parmesanfyld

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 60 g parmesanost, skåret i mindre stykker (3 cm)
  • 16 champignoner, friske, store (ca. 400 g)
  • 2 - 3 fed hvidløg, efter smag
  • 20 g olivenolie, plus ekstra til at smøre med
  • 300 g helbladet spinat, frost, optøet og overskydende vand presset ud
  • 60 g creme fraiche 38 %
  • ¼ tsk timian, tørret
  • ½ tsk havsalt
  • 2 knivspids sort peber, stødt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
536 kJ / 128 kcal
Proteína
6 g
Carbohidratos
1 g
Grasa
11 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas