
Dispositivos y accesorios
Ciuperci murate
Prep. 10min
Total 6h 30min
4 borcane
Ingredientes
-
ciuperci proaspete în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)500 g
-
ceapă tăiată felii (1 cm)150 g
-
apă1500 g
-
sare1 linguriță
-
oțet alb 10%150 g
-
sare10 g
-
zahăr10 g
-
foi de dafin, uscate4
-
boabe de piper negru12
-
boabe de muștar4 lingurițe
-
boabe de ienibahar8
Inf. nutricional por 1 borcan
Calorías
83.2 kcal /
348.2 kJ
Proteína
5.2 g
Grasa
1.6 g
Carbohidratos
14.5 g
Fibra
3.4 g
Grasas saturadas
0.3 g
Sodio
1577.4 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Bunătăți cu ciuperci
10 Recetas
Internacional
Internacional