Dispositivos y accesorios
Vegan Aioli Sauce
Prep. 5min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
raw cashew nuts soaked in water for 5 hours min. then drained120 g
-
waterdairy-free milk of choice160 g
-
lemon juice50 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
318 mg
Proteína
23 g
Calorías
2878 kJ /
688 kcal
Grasa
53 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
9 g
Carbohidratos
159 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Go Green, Feel Good
71 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 h
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 h 20 min
Rustic homemade tofu
24 h 30 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 h 5 min
Dairy free tzatziki
24 h 5 min
Vegan Cheese Alternative
6 h 40 min
Vegan Mayonnaise
15 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 h
Veggie-packed Vegan Pizza
1 h 30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 h 15 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min