Versiones compatibles
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (opcional)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 porsiyon
- Calorías
- 1578 kJ / 377 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Grasa
- 9 g
- Fibra
- 12.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 min
Yaban Mersini ve Zencefilli Kahvaltılık Smoothie
10min
Körili Tavuklu Wrap
50min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Ninguna valoración
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Ninguna valoración
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10min
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40min
Taze Pembe Makarna
1h