Risotto med Karl Johan svampe
TM31 TM5

Risotto med Karl Johan svampe

2.7 (3 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 bundt persille, frisk
  • 30 g skalotteløg, skåret i halve
  • 300 g Karl Johan-svampe, friske, renset og skåret i mindre stykker
    o bien 40 g champignon, tørrede, renset og skåret i mindre stykker
  • 30 g ekstra jomfruolivenolie
  • 320 g risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)
  • 60 g hvidvin, tør
  • 1 tsk salt
    o bien 1 tsk med top oksebouillon
  • 800 g vand
  • 30 g smør, usaltet, skåret i mindre stykker

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1861 kJ / 444 kcal
Proteína
8.1 g
Carbohidratos
69.5 g
Grasa
14.4 g
Fibra
2.1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas