Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bison Burgers
-
600
g bison, freshly ground (see Tip)
o bien 600 g ground bison, store bought - 8 g garlic cloves, peeled (approx. 2 large)
- 75 g onions, in pieces
- 1 egg
- 75 g beer, golden Canadian beer or ale (see Tip)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 tsp salt
- freshly ground black pepper, to taste
- 135 g strong cheddar cheese, cut into 3 cubes
Grilled Picked Onions
- 150 g red onions, peeled and trimmed
- 120 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 1 tsp salt
- olive oil, to grease
- 3 burger buns, toasted, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2823.1 kJ / 674.7 kcal
- Proteína
- 62 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 22.3 g
- Grasas saturadas
- 11.6 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 2213.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Meat Stock Paste
Pas d’évaluation
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Split Pea Soup
2h 10 min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 Std. 15 Min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Pulled pork with steamed buns
3h
Chicken Enchiladas
40 Min
Curry Ketchup
30 min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 Std. 15 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min