Dispositivos y accesorios
Sushi donuts
Prep. 10min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 8 pieces
Sodio
3635.7 mg
Proteína
45 g
Calorías
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Grasa
59.5 g
Fibra
16 g
Grasas saturadas
10.2 g
Carbohidratos
238.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Ninguna valoración
Sautéing Chicken Strips
Ninguna valoración
Browning Beef Strips
Ninguna valoración
Spiralized Sweet Potato Begedil
35min
BBQ Seasoning
Ninguna valoración
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5min
Wolf Herring Fish Dumplings
30min
Sushi Rice
55min
Red mullet couscous with peppers
Ninguna valoración
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Fettuccine Alfredo
40min