Dispositivos y accesorios
Gebakken buns
Prep. 15min
Total 1h 30min
20 stuks
Ingredientes
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
124 mg
Proteína
6.8 g
Calorías
640.4 kJ /
153.2 kcal
Grasa
4.6 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
12.4 g
Carbohidratos
20.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Ninguna valoración
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Ninguna valoración
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Ninguna valoración
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Ninguna valoración
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Ninguna valoración
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Ninguna valoración
Tunesische Chorba
45min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Ninguna valoración
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Ninguna valoración
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Ninguna valoración