Dispositivos y accesorios
Soy Milk and Steamed Buns
Prep. 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Dough
-
water (see tip)240 g
-
dried instant yeast (approx.1 level tsp)5 g
-
icing sugar10 g
-
plain flour500 g
-
fine sea salt¼ tsp
Soy Milk and Steaming Buns
-
water1250 g
-
dried soy beans soaked for at least 4 hours and drained (weight after draining approx. 200 g)100 g
-
neutral oil (e.g. vegetable oil or peanut oil)½ tsp
-
icing sugar or to taste50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
111.9 mg
Proteína
13.1 g
Calorías
1277.3 kJ /
305.3 kcal
Grasa
3.4 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
56.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Then. Now. Always.
50 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chicken Congee
1h 30min
Curry Chicken
1h
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Homemade Soy Milk
35min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Chicken porridge with century egg
30min
Pumpkin Kaya
35min
Creamy Mushroom Soup
20min
Salted Chicken
5h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Egg Tarts
50min