Dispositivos y accesorios
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
Prep. 5min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
salted butter cut into pieces30 g
-
thickened cream30 g
-
milk30 g
-
eggs (see Tips)6
-
salt plus extra to season2 pinches
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ground black pepper to season
-
fresh chives chopped, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
681.4 mg
Proteína
22.5 g
Calorías
1898.5 kJ /
452 kcal
Grasa
40.6 g
Fibra
0.1 g
Grasas saturadas
20.9 g
Carbohidratos
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Skirt Steak Spiralized Salad
Ninguna valoración
Browned chicken mince
20min
Scrambled Eggs
10min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Mexican scrambled eggs
20min
Creamed pāua soup
1h
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
No fail mash potato
20min
Ayam Masak Kicap
40min
Ayam Paprik
30min